Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy lehetne ezt az alvászavar...

Hogy lehetne ezt az alvászavart megszüntetni?

Figyelt kérdés

Minden egy buli után kezdődött, ahonnan hajnalban értem haza. Szokásom szerint beestem az ágyba, de aznap képtelen voltam elaludni. Talán fel voltam pörögve, bár épp egy olyan buli volt, ahol végig álmos voltam. Lehet, hogy a fények is rosszul hatottak. (UV) Fel is idegesítettem magam, szinte egyfajta pánik jött rám.

Aztán néhány hétig minden rendben volt, majd egy utazás alkalmával első éjszaka a szállodában nem bírtam aludni és ismét rám jött a pánik.

Azóta jobb-rosszabb éjszakákkal ez megy. Sajnos már nappal is ezen idegeskedek. Most hogy nem járok éppen iskolába se, még csak ki se fáradok annyira, iskolaidőben hétköznaponta azért még csak ment jobban.

Csak az elalvással vannak gondjaim, ha azon túljutok akkor már nincs általában gond.

Gyógynövényeket próbáltam, relaxálni...

Mi lehet az oka? Mit tanácsoltok?

2018. aug. 1. 22:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Teljesen természetes, hogy egy buli után, és egy idegen helyen nem tudtál elaludni. Próbálj meg minden nap ugyanakkor lefeküdni és felkelni, tegyél ébresztőt is, vissza fog állni a bioritmusod. Ha nincs nálatok légkondi, valószínűleg a meleg miatt sem megy az elalvás.
2018. aug. 1. 23:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Valószínű rágörcsölsz és csak felidegesíted magad ezen, ezért nehéz elaludni. Rakj be egy filmet vagy sorozatot, aztán majd elálmosodsz egyszer, ha meg későn alszol el, az se nagy gond, úgy is szünet van :) ne gondolkodj rajta és menni fog
2018. aug. 2. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!