Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mitől van ez a kettősség?...

Mitől van ez a kettősség? Hogyan lehetne megszüntetni?

Figyelt kérdés

Két állapot között változik a közérzetem. Az első, a gyakoribb az szorongós, érzelmileg rideg, olyan, mintha üres lennék és zárkózott.

A másikban, ami nagy ritkán jön csak elő, abban megélem az érzéseimet, néha még sírok is, vagy szomorú vagyok, de az nagyon felszabadító érzés. Tehát még a megélt szomorúság is jobb érzés, mint az első állapot rideg üressége.

Mi lehet ez, illetve hogyan lehetne ezt megszüntetni?

2018. jan. 18. 06:38
 1/1 anonim válasza:
Mivel így távolról szinte lehetetlen megmondani, hogy mitől van, mi nem igazán tudunk erre választ adni. Nem tudom, hány éves vagy, lehet ez ilyen korban normális és majd elmúlik. Elmehetsz pszichológushoz, vagy figyeld meg magad, mikor milyen környezetben jön elő ez a 2 érzelmi állapot. Lehet ebből rájössz a kulcsra.
2018. jan. 18. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!