Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy lehet a hipochondriát...

Hogy lehet a hipochondriát 'megszüntetni'?

Figyelt kérdés
Kb 1 éve hipochonder vagyok .. nagyon nehéz,sajnos egyre rosszabbnak érzem és tudom ,hogy hülyeségeket képzelek be de nem tudok nem erre gondolni.Jártam pszichológusnál de különösebben nem segített .

2017. dec. 21. 21:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem hogy, hanem hol. A fejedben. Vagy ha nyers akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy egy igazi halálos betegséggel. Ismertem ilyen embert. Semmi baja nem volt, de addig járogatott mindenféle vizsgálatokra, hogy találtak valami apróságot. Na erre is ráparázott, megműttette magát, aztán a szövődményekbe bele is halt. Én akkor megyek orvoshoz ha már visznek.
2017. dec. 21. 21:36
 2/3 anonim ***** válasza:

túl jó dolgod van

rúgjál bele egy vonatba, hogy eltörjön a bokád.

akkor majd arra fogsz koncentrálni és leköti a figyelmed

2017. dec. 21. 23:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Tényleg nem érdemes minden apróság miatt parázni. Ha valami baj van, azt majd megmondja a doki.
2017. dec. 22. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!