Lelki eredetű étvágytalanságot, émelygést hogy tudnám megszüntetni?
Egy hete vége lett a 4 éves kapcsolatomnak. Azóta nagyon étvágytalan vagyok, émelygek kb. mindig, kivéve ha elterelem a figyelmemet munkával. 2 napja nem marad meg bennem semmi, kihányom mert olyan szinten undorom van, és már nem is próbálok meg enni. 3 éve bulémiás vagyok és ez most méginkább felerosdott.. Most például bent vagyoka munkahelyemen, 8 óráig jó lesz mert nem arra figyelek, de aztán hazamegyek és újra sz.r lesz minden. Mit tehetnék hogy jobban érezzem magam?
22/L
Ha ennyire megvisel, mindenképp keress fel egy pszichológust/kineziológust. Tudom, durván hangzik, meg az ember nehezen akarja elfogadni, de amikor ott vagy, hidd el, már azt fogod érezni, hogy jó, hogy elmentél.
Enni egyél, ha csak pár falatot is, mert ezzel csak még jobban árthatsz magadnak. Ha szilárdat nem is tudsz enni, de igyál mondjuk nyers krumpli levet, vagy főzd meg a krumplit, és azt csipegesd, vagy valami könnyű leves, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!