Rettegek? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Pánik beteg vagyok. Ma hajnalban megyünk Svájcba, Apukám és az egyik testvérem. Próbálok aludni, de folyamatos pánikrohamok gyötörnek. Mindjárt hányok úgy érzem. Már 5 éve nem megyek nyaralni a pánik miatt. Mit tehetnék? Köszönöm a válaszokat!2018. júl. 8. 00:50
2/11 A kérdező kommentje:
Bár csak ilyen egyszerű lenne... Attól pánikolok, hogy ràmtör a pánikroham...
2018. júl. 8. 01:04
4/11 anonim válasza:
Ne gondolj akkor semmire. Lazítsd el az izmaidat!
Online letölthető relaxációs technikákat keressél az interneten. Vagy videókat hallgassál...
5/11 anonim válasza:
Nekem sokat segített az ilyenkor, hogy tudatositottam magamban, hogy semmi bajom és csak az agyam csinálja ezt velem.
6/11 anonim válasza:
Csak beképzeled. Csinálj mindig valamit, hogy ne agyalj feleslegesen. Magától a félelemtől félsz, ezt le lehet győzni.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszöm a válaszokat! Már csak 2 óra és megérkezünk! Eddig cscak 2 x volt kisebb rohamom.. :D
2018. júl. 8. 12:42
9/11 A kérdező kommentje:
Minden oksi! :) eddig 1x volt rohamom az egész nyaralás alatt😍😍
2018. júl. 10. 22:15
10/11 anonim válasza:
Szuper! Csak így tovább! Érezd jól magad, jó nyaralást a továbbiakban!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!