Aki depresszios, bipolaris, skizofren, stb hogy ismerkedtek? Mikor mondjatok el? Es egyaltalan tudtok ismerkedni? Tarskeresoztem, de ez az uresseg erzes szornyu.
Szia!Én depresszióra és pánikra szedek gyógyszert,az utóbbi 2 mg frontin/nap de közel sem teljes az életem,bennem is ott van az üresség érzése,és hát hamarosan megyek egy rehabilitációra hogy megszabaduljak a gyógyszertől és ettől a régóta tartó mindent befolyásoló állapottól!Ha szeretnél beszélgetni,írj nyugodtan privátban!
2018. jún. 29. 09:05
2/5 anonim válasza:
Én azonnal elmondtam az elmúlt 2 kapcsolatomnak, hogy bipoláris depresszióm van. Szerintem csak így érdemes.
2018. jún. 29. 09:14
3/5 anonim válasza:
Egy idő után kiütközik, de azért beszélek is róla. Általában nem veszik komolyan - látszólag -, de később sajnos nagyon sok szenvedést okoz, és aggodalmat szül. Ha nem veszem fel a telefont, nem tartom magam egy megbeszélt találkozáshoz, azonnal a (szubjektív) legrosszabb lehetőség merül fel a páromban.
Már évek óta együtt vagyunk, munkahelyen ismerkedtünk meg. Korábban interneten, vagy régi sulis ismerősök közül kerültek ki a választottaim. Általában ők is érintettek voltak, még ha nincs is mindig diagnózis.
Felnőttként eleve nehéznek gondolom az ismerkedést a szabadidő hiánya végett.
2018. okt. 1. 20:06
4/5 anonim válasza:
Sehogy :( Nem tudok ismerkedni, vagy ha ismerkedek is, az mindig rosszul sül el, ezért úgy döntöttem inkább hagyom, mert nem nekem találták ki :(
Amúgy bipoláris és pánikbeteg vagyok
17/
2018. okt. 1. 20:31
5/5 anonim válasza:
Én nem vagyok mentális beteg,de az első barátnőm az volt.Fura volt,féltem ha nem vette fel a telefont,de segítettem neki ha rossz paszban volt,akár hajnali 3-kor is felvettem neki a telefont ha nem érezte magát jól.Ahhoz képest hogy 18 éves volta akkor ő 17 jól bírtam,de ő szakított velem,mert egy úgy gondolta hogy a távolság meg a problémai teher nekem,pedig nem volt az.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!