Hangokat hallok a fejemben? Ez mennyire normális?
Okleveles kőműves vagyok és már lassan két éve hallok hangokat. Ezek a hangok jellemzően kettő egy férfi és egy nő gyakorta adnak általam hasznosnak vélt tanácsokat.
A napokban már csak két tiszta órám van a többire nem emlékszem. Amivel még megbékélnék, de nagyon fáradt vagyok és a családtagjaim is elhagynak, teljesen váratlanul.
Véletlen is lehet, de körülbelül két éve mikor éppen dolgoztam a semmiből megdobtak egy téglával,és néha látom is a halott apám, pedig még él.. elvileg.
Keress egy neurológust, és kérj egy agyi MR-t. Mond neki azt, hogy durván feledékeny vagy, és el fog küldeni. Amit ide írtál, arról ne beszéljél neki. Mert ha beszélsz, akkor pszichiátriára irányít, és ott elnyomják a hangokat gyógyszerekkel.
Ha az agyi MR nem mutat eltérést, akkor keress meg privátban légy szíves.
Köszönjük a segítségedet, de már megtanultunk eggyüt élni a problémával.És habár a családom egyik napról a másikra elköltözött minden nemű köszönés nélkül, addig legalább a hűtöm tele lett friss kajával és már kipihentebb is vagyok.
Tisztelettel: Mészáros János
A fröccsöntött virág a zsalukő szerelme?
Tehát ez rohadtul komoly! A mai nap arra lett figyelmes az egyik hang, hogy követnek. Egy punknak álcázta magát az illető lövésket adott le, de még a halála előtt megfolytottam. És azt mondta ha írok ide, megtalál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!