Ez normális? Egész nap valamilyen zene megy a fejemben!
Inkább egy folyamatos dallam. Először tegnap éjszaka lettem figyelmes egy zongora dallamra felkeltem, hogy megnézzem hogy megye a tv v a tesom hallgat valamit(hajnali 2-kor) de semmi síri csönd volt(én meg úgy hallottam mintha egy koncerten lennék). jólvan végül elaludtam reggel semmise hallok iszom a kávém erre megint ugyan az a dallam szolt (jól van mondom magamnak ez valami dallamtapadás lehet )aztán elmúlt ez is jó sétáltatom a kutyát megint hallom a dallamot. És ez ma is vissza vissza tért próbáltam mást hallgatni mikor hallom de akkor is szólt :(
17/l
Veletek is volt már ilyen?
Ha ez egy új, eddig nem ismert dallam, akkor írd le! Főleg, ha valami tetszetős fülbemászó muzsika. Lehet hogy megszólalt benned a múzsa, és hamarosan profitálsz belőle.
Nekem is volt már hasonló élményem. Egyszerűen nem tudtam kiirtani a fejemből egy dallamot.
Na, aztán mégis csak elmúlt. ;)
Szia!
Régi már a kérdés, de végülis hogy szabadultál meg tőle?
Rám random jönnek és aludni sem alszom a dallamtapadástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!