Akne hegek és a mentális állapot között van összefüggés?
Lehetséges. Velem is ez van, ugyan nem vagyok benne biztos, de elképzelhető, a következő miatt:
Sajnos eléggé sebes a lábam. Én egyszerű allergiára gondoltam, vagy valami hasonlóra, ezért elmentem a bőrgyógyászhoz, hogy adjon valami krémet. Ahha. Nem egészen allergia. Mint kiderült, egy igen nehezen gyógyítható betegségben szenvedek, ugyanis nem maga a sebek a betegség, ezek csak a tünetei egy mentális betegségnek (nem egy konkrétnak... úgy az összesnek). Az én esetemben depresszióról van szó. És valóban, adott valami krémet, az teljesen elfogyott, de a lábam még csúnyább, mint volt. Mert jelenleg nagyon rossz állapotban vagyok. Viszont volt egy ilyen egy hetes időszak, amikor annyira nem volt szar minden, akkor a sebek is enyhültek.
Ez kifejezetten a végtagokon lévő sebekről szól, nem a pattanásokról, szóval biztosat nem tudok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!