Ez normális, vagy én vagyok "rossz táraságban"? Mármint van valami összefüggés?
Figyelt kérdés
Az egész családom és baráti köröm Depeche Mode rajongó.
De eddig senki sem volt "normális". A nagynénim pánikbeteg, anyukám depressziós, unokatestvérem is, a barátaim is mind valamilyen mentális betegséggel küzdenek, nekem is elég sok nyavalyám van, még a dilidokik sem döntötték el pontosan, mi bajom.
Ez normális? Mármint miért lelki roncs minden DMes ismerősöm? Vagy véletlen egybeesés több mint 30 embernél?
2015. jan. 1. 18:39
1/5 anonim válasza:
Remélem nem gondoltad komolyan, hogy a Depeche Mode miatt.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem, mert egy teljesen zseniális együtyes, de sokan szekálnak azzal, hogy "mert biztos az ő zenéjük miatt".
2015. jan. 1. 18:47
3/5 anonim válasza:
én is nagyon szeretem a Depeche Mode-ot, és rám is illik a nem normális kifejezés, de nem hiszem, hogy a Depeche Mode hatására vagyunk ilyenek, hanem pont, hogy fordítva. azért szeretjük ezt a zenét, mert nincsenek tipikus vidám számai, és eléggé egyedi a maga módján. meg aztán a DM egy elég régóta létező elismert, sikeres zenekar, sokan szeretik, meg is érdemlik, mert k**vajó zenéik vannak
4/5 anonim válasza:
Imádom a DM-ot és én sem futok százon😉
5/5 anonim válasza:
Nekem az összes ismerősöm "lelkironcs" de több mint felük azt sem tudja mi az a depeche mode. Múltkor beraktam a Some great reward borítóját facebook borítóképnek és az egyik gyökér (aki amúgy halál komolyan pszichiáterhez is jár) írta, hogy juj de jó rakok fel végre az esküvői képeinkből??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!