Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez normális? Miért van ez?

Ez normális? Miért van ez?

Figyelt kérdés
Évek óta állandóan rossz a kedvem és fáj a fejem.A napokban néha elkezd erősen szúrni a fejem,néha el is szédülök.Az iskolát nem bírom több okból,de nem válthatok iskolát.Otthon is csak engem hibáztatnak mindenért,bármit szeretnék azt sose lehet bezzeg a kistesómnak mindent lehet.Pár napja még rosszabbulviselem a dolgokat és ha tehetném bezárkoznák egy sötétitett szobába.Otthon ezekből semmit se vesznek észre és mások se,mert kifelé azt tudom mutatni hogy nincs baj,de összeomlok,már nem bírom.Csak felesleg vagyok aki mindenkinek útba van.Mielőtt bárki írná:nem nagyitok a dolgokat és ez már nem csak a korommal függ össze.Normális válaszokat kérek. 17L
2014. dec. 11. 15:46
 1/1 anonim ***** válasza:
Márpedig ez jórészt a koroddal függ össze, illetve érzékenyebb lehetsz a nagy átlagnál... Barátaid vannak? A magány érzése nagyon le tudja blokkolni az embert. Bár látom, milyen kategóriában, a tünetek nincsenek rendesen leírva, szóval nem lehet behatárolni, hogy van-e mentális gondod, szerintem annyira amúgy sem komoly. De ha gondolod, szívesen meghallgatlak akár itt, akár privátban és segítek amiben tudok.
2014. dec. 11. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!