Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Rettenetesen félek a bogaraktó...

Rettenetesen félek a bogaraktól/ pókoktól! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ha csak meglátok egyet, azonnal 10 méterre megyek a közeléből, mert nagyon félek tőlük. Ez főleg a pókoknál van, de a bogarakat se nagyon bírom. Nagyon-nagyon félek tőlük. Érzem, hogy mindenhol ott vannak és olyan érzésem van, mintha meg akarna ölni az összes pók. :S Mindig azzal nyugtatgatom magam, hogy nem bántanak, de nem megy...:( Mit tegyek? A legrosszabb, hogy folyton engem küldenek ki anyáék gazolni, kertészkedni. Pedig már hányszor mondtam, hogy bármit megcsinálok csak ne kelljen kinn lennem. Olyankor rám bíznak valami benti munkát, de aztán következő alkalommal megint kint kötök ki.

SEGÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍTSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG!!!!!

2010. jún. 17. 12:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
én is a bátyámat kérem, vagy apát...:D
2010. jún. 18. 14:58
 12/13 anonim válasza:
Én is félek, de ha össze tudod szedni a bátorságod akkor esetleg fogod és kihajitod az ablakon. Ma kinyitottam az ablakot és két ilyen poloska vagy mi a manó jött be a szobába. Először nem mertem megfogni, de aztán hoztam egy papirtörlöt és szidtam magam, hogy de szégyen vagyok, nem merek kidobni egy bogarat...Összeszedtem magam és kidobtam. Igaz utána 10 percig nagyon figyelmes voltam, meg féltem hogy még van valahol. De sztem legjobb ha odateszed magad és nem félsz :)
2011. márc. 13. 12:21
 13/13 Emili ^^ válasza:
Én se vagyok bogárbarát, de a hangyákat volt hogy biztonságos helyre tettem.
2016. jan. 14. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!