Rettenetesen félek a repülőn, valami megoldás rá?
átérzem a helyzeted, bár én talán ennyire nem rettegek, de nem szeretek repülni...
az egyik megoldás, hogy altatót veszel be, vagy valahogy megpróbálod végigaludni az utat.
esetleg ihatsz egy kevés alkoholt is, hogy ne stresszelj annyit.
vagy foglald el magad: film, zene, könyv, újság, rejtvény...:)
Hello!
Ahogy az elozo valaszolo is irta, tudj meg minél tobbet a repulokrol, vagy youtube-on nézz repulos videokat, vannak fent fantasztikusan szépek.
Repuléskor/ repulés elott az alkohol nem valami jo megoldas, lehet hogy épp ellenkezo hatast fog gyakorolni rad, és ellazulas helyett még jobban parazni fogsz, arrol nem beszélve, hogy vizhajto hatasu, igy wc re jarkalsz majd allandoan.
Ami tobbé-kevésbé hatasos, felszallaskor ( gondolom ez a legijsztobb része) , sot, akar az egész ut alatt végezz relaxacios gyakorlatokat, azaz 5 mp ig végezz orrba belégzést, tartsd bent a levegot 3 mp-ig, aztan lassan, szintén 5 mp alatt fujd ki a szadon. Lehet kapni ilyen gyogynovény alapu kis pasztillakat, aminek nyugtato hatasuk van, akarmelyik drogériaban vehetsz egyet.
Olvass ujsagot, vagy hallgass zenét repulés alatt.
Azon ne aggodalmaskodj, hogy - mint irtad- sokszor varni kellett a beszallassal, mert javitottak a gépet, olyankor mindig igen apro , pici gebasz van a géppel, mittudomén, nincs elég uzemanyag, vagy egy nagyon pici hiba, ami nem befolyasolja a repulés minoségét.
En, személy szerint imadok repulni, imadom a reptéri nyuzsgést, azokat a hatalmas acélmadarakat :)
probalj meg repulés alatt a latvanyra koncentralni, fotozz, az is elfoglal :)
az is egy megoldás, ha nem repülsz egyáltalán. az a gyorsabb.
de egyébként egy fóbia, mint a pókiszony. pszichoterápiában is "gyógyítható", csak az nem 5perc.
Én most voltam egy 10órás repülőúton és nagyon féltem!!
DE aztán semmi gond nem lett. Nekünk is volt már egy pár gubanc! De még turbolenciába is kerültünk az óceán felett
de nagyon rezgett a gép de semmi baj nem lett.És mostmár arra gondolok hogy ha ezt túl éltem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!