Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most már elegem van! Én rettenetesen szeretem e Ő. Nem tudom! Mi lehet a legmegfelelőbb megoldás számunkra szerintetek?
Egész biztos hogy nem amiatt akadt ki mert nem tudott kielégíteni!
Elég nagy a kor különbség :S
Bármi is történik ne tegyél olyat amit megbánnál miután átjutottál ezen. Vagyis ne alázkodj meg, de ne add fel olyan könnyen. Elképzelhető hogy ő sem tudja mit akar, ha így egyik napról a másikra.
Ha még csak az lett volna, hogy egyik napról a másikra... :S
de korántsem... egyik pillanatról a másikra :S
igen a korkülönbséget Ő is folyamatosan magyarázza nekem.
Igen tény, hogy 11 év nem kicsi, de van olyan ismerősöm akiknél 16 év meg 15 év a korkülönbség és mégis megvannak. Ráadásul ugyanúgy gyerekkel és kb ugyan így volt a válás is (mármint ahogy most a gyerekek vannak korban a kicsi 4 a nagy 7 éves)
Az még a kifogása, hogy Ő túl komoly hozzám.. Na ácsi.. azért mert 20 éves vagyok és hülyéskedni szoktam az egyáltalán nem azt jelenti, hogy hülye is vagyok.. Meg hogy Ő már sok "sót nyalt" az életben.. Mondja ezt nekem.. 20 évesen úgy élek mint egy 30 éves. Azzal a különbséggel, hogy a szüleimmel élek.. (most megint) apám alkoholista :S :( anyám már teljesen kikészült idegileg. Van egy testvérem aki németországban dolgozik és ha haza is jön nem szívesen jön ide hozzánk mert, hogy apánk alkoholista és napi 2-3 liter bort lazán bever.. abba kellett hagynom az iskolát a szüleim adóssága végett, hogy tudjak nekik segíteni anyagilag, hogy ne napról napra kelljen élnünk.. És Ő magyaráz nekem arról hogy ki mennyi "sót nyalt" meg? És ez még csak egy töredéke. Én elviseltem/lem, hogy két pici gyereke van sőt még szeretem is őket. Elviselem, hogy találkoznunk kell az exével. Szerencsére mi nem vagyunk rosszban. Elviseltem amikor az anyja még nem is ismert de már lek.urvázott. ááhhh komolyan mondom már agyf.aszt kapok.. A legeslegnagyobb baj, hogy ha ki is lépnék ebből az egészből nem tudnék gyorsan.. Sajnos szerelmes típus vagyok, nagy a szívem ha megszeretek valakit azt nem akarok, nem tudom elengedni.. :(
Tényleg szereti.
Nem egyik napról a másikra történt ez a dolog, csak te nem vetted észre. Valószínűleg pont azért, mert te viszont szerelmes vagy belé.
Nyilván ő csak megpróbálta melletted elfelejteni a volt feleségét, de nem ment. Biztos már régóta kínlódott ezért és most kiborult a bili.
Nem tudok mást mondani, valószínűleg csak hitegetett. Téged is, önmagát is.
A legjobb lenne, ha még a társaságát sem keresnéd többet, hátha könnyebben elfelejted.
Hmm.Ez egy baromi kusza történet.Ugyanakkor szerintem hagyd ott.Persze nem végleg,ez csak egy csel.Hagyd ott,mond neki hogy rendben,holnap elválunk,persze barátiasan,kultúráltan.Aztán adj neki mondjuk 3 hónapot magadban.Ha szeret,hiányzol neki úgyis megkeres.Te légy picit tartózkodó,de azért ne nagyon.Had küzdjön meg érted újra.Ebből az a lényeg ha szeret úgyis megkeres max egy hónapon belül,ha meg nem akar téged még 3 hó után sem,akkor napra pontosan ahogy lejár a 3 hó verd ki a fejedből aznap.Értem én hogy hűűde szereted,viszont aki nem szeret,azt ott kell hagyni.pont.
Ja,és nyilvánvaló ne tájékoztasd a próbaidőről,csak magadban vizsgáztasd le.
Egyébként szerintem van valakije.De ez csak tipp,tekintve milyen fura a szitu.Túl hirtelen.A korkülönbségét meg csessze meg,ha 4 éves vagy ő meg 16 akkor nyilván számít a kor,de 20 fölött rohadtul nem.Amin meg átmész egy 16 évesből is 25-öt csinálna,nemhogy belőled.A szövegétől már énis agyf.szt kaptam. :D
Kedves válaszolók!
Köszönöm szépen a válaszaitokat. Legfőképp az utolsónak üzenem, hogy pont ezt adtam.. Magamban egy kis időt neki. Amíg lezajlik a válás végérvényesen és tisztábban látja a dolgokat addig én nem keresem, nem fogok hüly.ét csinálni magamból. Ha fontos voltam neki és vagyok akkor (és ahogy ismerem) megfog keresni. Legalábbis ebben bízok. Esetleg, ha ez nem így történik valóban elkell felejtenem :( Ha lesz változás szerintem itt el is fogom újságolni ! ;) :D
Még egyszer köszi a válaszokat !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!