Miért vagyok képtelen vizelni, ha hallom, hogy van valaki a közelben?
Egyszerűen, ha hallom, hogy közvetlen van valaki az ajtó mögött vagy nyilvános wc-ben a közelben, akárhogy erőlködök nem jön semmi, mégha rettenetesen is kell. Piszoárba vagy odakint pedig képtelen vagyok. Urológusnál már jártam régebben fizika problémák nincsenek.
Régen mikor kb 7-8 éves voltam emlékszem még nem zavartak, de most már képtelen vagyok.
Szerintetek?
Ha ez megnyugtat, nem vagy vele egyedül, nagyon sokakat zavar. Jó helyre tetted a kérdést, mert ez mentálisan befolyásol, szorongsz valamiért, ezért nem megy. Képes vagyok üldögélni akár 10 percet is nyilvános, vagy munkahelyi vécén, pedig csak pisilnem kell. A legjobb, amikor a szomszéd vécében is percekig üldögél a másik néma csendben, mert ő sem tud, pont miattam. Aki ilyenben nincs benne, nem is tudja, milyen kellemetlen.
Szorongás, lelki tényezők okozzák. Más meg egyből csobog, fingik, egyáltalán nem zavarja. Irigylem az ilyen embereket, mert nekik nincs ilyen problémájuk, egyáltalán nem zavartatják magukat.
Nem tudom, mi a megoldás rá, mert fejben ne tudod megoldani. Pszichológus. De az hosszú folyamat. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!