Van olyan betegség amitől képtelen leszek tanulni?
Igen van.
De amúgy iskolás vagy? Minden tantárggyal így van ez? Ha nem, akkor lehet az adott tantárggyal kapcsolatban nincs elég érdeklődésed. Én is hiába tanultam meg a történelmet, másnap megírtam a dolgozatot jó eredményekkel zártam mindig. Érettségin meg féltem, hogy 2-es leszek belőle. :D
Szia. Az első válaszolónak igaza van, de meg osztanám saját tapasztalatomat.
Nem biztos,hogy beteg vagy csak vannak olyan emberek, akik ha elolvasnak valamit, megjedzik , és vannak olyanok , akik csak akkor jegyzik meg ha értik is, és a kettő nem ugyan az. (És mocs ha nem írtam hejesen)
Jaj. Nem kell mindjárt agylágyulásra meg ilyenekre gondolni. Elég sok mentális betegségnek lehet a tünete, hogy nem bírsz tanulni. A depressziónak például ez az egyik ELSŐ tünete. Lehet még bármilyen szorongásos zavar kísérője is. Jól rástresszelsz a tanulásra, aztán meg csakazértsem fog menni, már az idegesség miatt sem.
Hidd el, semmi baja az agyadnak. Ha jobban leszel lelkileg, a tanulás is könnyebben fog menni. Ezen kívül ajánlom figyelmedbe a B-vitaminokat, amik elengedhetetlen szerepet játszanak az idegrendszer működésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!