Mi lesz azokkal az emberekkel, akiknek félresiklott a személyiség fejlődése?
Miért gondolod, hogy félresiklott a személyiségfejlődésed? Az alapján, amit leírsz, nekem az válik csak nyilvánvalóvá, egyrészt, hogy az önbizalmad elég mélyen van az átélt macerálás hatására, másrészt felmerült bennem, hogy valaha is hallottál-e már az Asperger szindrómáról?
Valamiért amit leírsz, nekem rezonál vele, érdemes talán utánaolvasnod. Persze így látatlanban csak egy nagyvonalú találgatás részemről.
Azok így fognak meg.ohani!
Tapasztalatból írom,nem tudok vele mit kezdeni.
Amit írtál,kb.90%ban igaz rám is.
Próbáltam változtani ezen,soha nem sikerült maradandóan,ideiglenesen többször is,de mindig maradt a sz.r.Sokszor azt érzem,nincs értelme semminek.4es voltam
A napokban olvastam ezt: Arról ír hogy a kezeletlen szociális fóbia személyiség zavarhoz vezet
amit itt írnak annak 90%-a igaz rám is.
Kognitív viselkedés terápia hatékony állítólag csak ilyen kezelések tényleg egy vagyonba vannak.
Az a baj nincsenek közös önsegítő csoportok ahol a szoc fóbiások egymással gyakorolhatnák a félemeik leküzdését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!