Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Attól tartok a párom aszociáli...

Attól tartok a párom aszociális v szociális fóbiás. Mit tehetek? Nem hajlandó emberek közé menni!

Figyelt kérdés
Nemrég született gyerekünk, azt hittem megváltozik. Jellemzően otthon szeret ülni, számítógépezik. Napközben elintézi a dolgát, de sem a családjához, sem az enyémhez nem akar menni látogatóba, barátai akadnak, de a találkozókat 10:8 arányban lemondja, az én barátaimhoz sem akar velem jönni, mondván, hogy nincs kedve. A gyerekét és engem imád és mindent megad, de sétálni sem nagyon jár velünk mert nincs kedve, nyáron épp azért mert meleg van, télen meg hideg. Valamire mindig fogja, hogy NEM-et mondjon és megtámadhatatlan válasszal indokolja. Ez áll a boldogságom útjába, mert én imádok társaságba járni és emberek közé, de ő nem és nem akar velem tartani. Nemrég lett ilyen, de a családja szerint mindig is ilyen volt. Ő nem hajlandó változtatni, nekem meg jól esne ha kimozdulna velem.
2010. jún. 15. 16:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Az elején még azt írtad, napközben elintézi a dolgát.

Gondolom nem a wc-zésre gondoltál.

2010. jún. 16. 18:22
 12/17 A kérdező kommentje:
Munkát intéz. Ill. okoskodik, mert munkahelyen sem tud dolgozni mert az is kötött.
2010. jún. 17. 08:31
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Hogyhogy munkahelyen se tud dolgozni? És őt kérdezted már erről, h szerinte ez normális-e?

Amúgy én is ilyen vagyok, de én depresszió miatt, nem nagyon beszélgetek senkivel, alig járok valahova, meg rosszul érzem magam az emberek között és kivülállónak.

2010. jún. 18. 21:32
 14/17 A kérdező kommentje:
Valami baja tuti van, de mivel ő nem látja be, én csak találgatni tudok. Szeretnék rajta segíteni. Meg azáltal magamon is ugye...
2010. jún. 19. 10:40
 15/17 A kérdező kommentje:
Márpedig fóbiás. Én elköltöztem tőle, a családja egytől egyik állítja hogy beteg és menjen orvoshoz.
2010. jún. 21. 07:28
 16/17 anonim ***** válasza:
történt azóta valami?
2012. ápr. 1. 20:56
 17/17 anonim ***** válasza:

ÓÓ jaj, nem akarok vészmadárkodni, de ebből még bajok lehetnek később... :S

Apám egy totál antiszociális ember, legszívesebben egy lakatlan szigeten élne, míg anyám nagyon szeretne társaságba járni, barátokkal összeülni, ilyesmi. Apám ilyenkor mindig felszívódik. Anyám mindig is a városba vágyott, de egy faluban lakunk, és apám most rádaásul egy még "lakatlanabb" helyre akar költözni. Nagyon idegesítő, anyám rengeteget panaszkodik nekem is, apám folyton morog, szerintem ez így nagyon rossz

2012. jún. 27. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!