Attól tartok a párom aszociális v szociális fóbiás. Mit tehetek? Nem hajlandó emberek közé menni!
Az elején még azt írtad, napközben elintézi a dolgát.
Gondolom nem a wc-zésre gondoltál.
Hogyhogy munkahelyen se tud dolgozni? És őt kérdezted már erről, h szerinte ez normális-e?
Amúgy én is ilyen vagyok, de én depresszió miatt, nem nagyon beszélgetek senkivel, alig járok valahova, meg rosszul érzem magam az emberek között és kivülállónak.
ÓÓ jaj, nem akarok vészmadárkodni, de ebből még bajok lehetnek később... :S
Apám egy totál antiszociális ember, legszívesebben egy lakatlan szigeten élne, míg anyám nagyon szeretne társaságba járni, barátokkal összeülni, ilyesmi. Apám ilyenkor mindig felszívódik. Anyám mindig is a városba vágyott, de egy faluban lakunk, és apám most rádaásul egy még "lakatlanabb" helyre akar költözni. Nagyon idegesítő, anyám rengeteget panaszkodik nekem is, apám folyton morog, szerintem ez így nagyon rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!