Anorexiás vagyok? 166 cm 47 kg.
Figyelt kérdés
Nagyon gyorsan leakarok fogyni, legalább 45-46 kg-ra. 2x hánytattam már magam. De nekem ez se elég, hashajtóhoz nem jutnék hozzá egy könnyen. Hogyan tudnám "hatásosan" hánytatni magam? Valami egyszerű módszer? Anorexiás vagyok? Egyszerűen undorodom magamtól, utálok emberek közé menni ilyen külsővel. Utálom,hogy így néznek ki. Utálom,ha a testemet nézik. Nagyon kövér vagyok, már nem bírok így élni. Eddig normálisan ettem,de szerencsére mindig megtudtam tartani ezt a 47 kg-ot. Most viszont nem bírok ki még többet ebben a testben, meg akarok változni! Egyszerűen utálok a tükörbe nézni, mégis sokat töltök előtte, azon töprengve,hogy hogyan fogyhatok le minél előbb. A szüleim nem igazán törődnek vele, még akkor sem aggódnak annyira,ha éppen olyan időszakban vagyok,hogy alig eszek. Egyszer belenéztem a tükörbe, és annyira nem tetszett az amit láttam,hogy leejtettem a tükröt. így pedig letört belőle egy darab. Persze jól leszúrtak miatta. Nagyon nehéz időszakon vagyok túl,és ekkor alakultak ki bennem ezek az érzések. Mindaddig nem igazán gondoltam arra, hogy kövér vagyok, de most.. Amikor belenézek a tükörbe akkor egy tohonya és torz ember néz vissza rám. Undorodom saját magamtól, utálom azt,aki vagyok. Hogy tudnék lefogyni? Ez már anorexia/bulimia? 12/l2018. máj. 7. 11:24
21/21 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm:)
2018. máj. 10. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!