Meddig normális a szorongás?
Hát ha eddig nem tudtad egyedül kezelni, akkor itt a válasz az utolsó kérdésedre. Én a helyedben felkeresnék szakembert, aki szorongással kapcsolatos problémákban tud segíteni, mert hátrányod nem lesz belőle.
Azt szokták mondani, hogy a szorongás akkor kóros, ha tartós ideig fennáll, ha akadályoz téged a normál életvitelben. Amit te írsz, az nem a hétköznapi vizsgadrukk, meg izgulás, hanem egy olyan mértékű szorongás, ami az iskolai teljesítményedre, a társas kapcsolataidra és a párkapcsolataid alakulására is rossz fényt vet. Vannak emberek, akik vonás-szorongók, tehát nem a helyzetek hozzák ki belőlük, hanem általánosan a személyiségükben van benne, hogy hajlamosabbak a szorongásra. Én is ilyen vagyok, de ezzel meg tudok küzdeni, mármint egyáltalán nem gátol dolgokban, főleg nem ennyire, mint téged. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!