Ez normális vagy már a szorongás kategóriába tartozik?
Nem igazán merek kimenni az utcára. Még akkor se,ha valaki van velem. Attól félek,hogy nyilvánosan meg fognak alázni,beszólogatnak vagy megvernek. Ha elmegyek pl. a boltba,akkor sose a legegyszerűbb,legrövidebb úton megyek,hanem ahol a legkisebb az esélye annak,hogy összefutok valaki olyannal,akiről elképzelhetőnek tartom az előbbieket megtenné. Gyomoridegem van,ha meglátok egy olyan ismerőst,akiről nem a legjobb emlékek ugranak be. Ilyenkor (ha lehet) elkezdek bujkálni,és konkrétan annyira félek,hogy fizikailag is rosszul vagyok olyankor. Amikor elhaladok egy társaság mellett(suli/utca),és valaki rám néz a bandából,egyből úgy érzem,mintha engem beszélnének ki/rajtam röhögnek. Még akkor is,ha senkit nem ismerek közülük. Ha rám mosolyog egy ismerős,az is inkább nyomaszt,mert úgy érzem,hogy ártani akar nekem.Az utcán kb. fél percenként hátrafordulok,hogy követ-e valaki. Mindenhol előjön ez az érzés(félelem)..még ha olyan helyen vagyok,ahol nem ismer senki,akkor is.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!