Normális, ha bűntudatom van pszichológus után?
Figyelt kérdés
Ma voltam először pszichológusnál, eléggé megnyíltam neki, mély témákról beszéltünk. Most feszült vagyok és ideges, bűntudatom van, hogy ennyire kiadtam magam, a családom egy idegennek. Normális ez? Szorongásos betegség miatt kerestem fel, tehát ez is rádob egy lapáttal.2018. febr. 14. 21:55
1/3 anonim válasza:
Szerintem normális, főleg ha úgy lettél nevelve, hogy ne beszélj senkinek semmiről, ami a családban van, vagy volt. Viszont ha nem akarsz rosszul lenni, muszáj kiadnod magadból, azt ami nyom. Mert nem fog elmúlnia szorongásod, ha onnan van a gyökere.
2/3 anonim válasza:
Teljesen normális, hogy kiadtad magad. Ez miatt nem izguljál.
3/3 anonim válasza:
Ezen ne izgulj, van orvosi titoktartás (ebbe a pszichológus is bele tartozik), tehát nem mondhatja el senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!