Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet valami bajom, vagy csak...

Lehet valami bajom, vagy csak fáradt lehetek?

Figyelt kérdés
Több napig nem dolgoztam,így jött ki a beosztásom.Nagyon szétcsúszotnak éreztem ma magam,tisztára olyan voltam mint aki azt se tudja hol van,kissé álmos,lehangoltság jellemezett,egy másik részlegre amikor átmentem,az egyik kolléganőmből duplát láttam,hiába volt ott előttem,arra lettem figyelmes hogy kb egy tökre ikertesója épp egy listát elemez.Nem tudom mi volt ma velem,de kicsit ijesztő volt ez nekem.
2018. márc. 23. 22:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Fáradt szem, vérnyomás, pánik. Ez a trio volt valószínűleg.

Nem voltál véletlenül mostanában depis?

2018. márc. 23. 22:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Hu nem mondanám hogy lettem volna,öngyi ilyesmi nem akartam lenni.
2018. márc. 23. 22:40
 3/4 anonim ***** válasza:
A kettős látás nem normális. Mond el a háziorvosodnak, és ha úgy látja elküld kivizsgálásra.
2018. márc. 23. 23:10
 4/4 anonim ***** válasza:

#2 a depresszió nem jelenti egyből azt hogy valakinek öngyilkos gondolatai támadnak.

A kettőslátás lehet a kimerültségtől is viszont ha többször előfordul vagy előfordult érdemes volna kivizsgáltatni magad

2018. márc. 24. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!