Miért van az, hogy alszok 12 órákat és mégis fáradt vagyok mindig?
Ha túl sokat alszol, akkor nem tudsz elég mélyen aludni és ezért nem pihened ki magad, a 7-8 óra a megfelelö alvásidö.
Emellett a szobádat szellöztesd ki elalvás elött, legfeljebb 20 fokot tarts ott és megfelelöen párásítsd a levegöt - akkor ki tudod majd pihenni magad
Próbáld ki ezeket, nekem működik:
Legfontosabb: Igyál napi 2 liter VIZET, már reggel a felkeléstől kezdve! Ne csak akkor amikor szomjas vagy. Ha kell, szerezz egy 2 literes palackot és akkor látod, mennyit kell még innod.
Reggelit se hagyd ki, mert akkor is fáradt leszel ebédig.
Ne 12 órát aludj, hanem inkább 8 óra körül!
Nekem az is segített, hogy elkezdtem napi szinten edzeni. Jobban alszom tőle, és nap közben is energikusabbnak érzem magam.
Ha gondolod, szedhetsz vitaminokat, étrend kiegészítőket is. Én omega-3 kapszulát szedek, és úgy érzem az agyam jobban működik tőle (lehet csak placebo, de lényeg hogy jobb lett tőle).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!