Éjjel 7-8 órát alszok és mégis fáradt vagyok. Mi bajom lehet?
Valószínű a stresszelésed miatt az éjszakai alvásod nem elég pihentető és mély. Felesleges dolgokon, értelemszerűen nem érdemes stresszelni. El kell engedned magad, bízni benne, hogy a sorsod jó irányban halad, szuggeráld a jó dolgokat mások irányába is és akkor te magad is meg fogod tapasztalni, hogy jónak lenni jó.
Sokak vannak hasonló helyzetben. a legrosszabtól félnek (sokszor én is, de rájöttem h. így nem lehet kielégítően élni). Próbálj meg a napjaidba olyan dolgokat is beiktatni, rendszeresen, amiket szeretsz csinálni. Foglald el magad, addig sem parázol :) Sok sikert!
Nem szeretnék itt közfelháborodást okozni, inkább rövien: használj spirulinát, amely kiváló vértisztító és máj regeneráló is.
Vagy:a mézben lévő cukor a legjobban segíti a szervezet regenerálódását. Akik a fahéj – méz keverékét hasznáták néhányszor naponta (főleg d.u. 3 óra tájt, mikor a szervezet aktivitása kezd csökkenni), egy héten belül igazolták a szervezet aktivitásának a helyreállítását. (1EK méz: 1KK fahéj 1 pohár vízben elkeverni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!