Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Más is érezte már emiatt...

Más is érezte már emiatt depressziósnak magát?

Figyelt kérdés
Erősen pályát tévesztettem, elkezdtem egy gazdasági egyetemet 1 évvel ezelőtt csupán csak azért mert fogalmam sem volt mihez kezdjek akkoriban és a családom is igencsak ezt az utat találta a legjobbnak számomra.. Viszont én az első naptól fogva szörnyen érzem itt magam és kialakult egy depressziós állapot is nálam. Rosszul vagyok attól, hogy valaha ennyire száraz és monoton munkát kell végeznem. Sokszor még pánikrohamot is kapok. Tudom, sokan most ezt drámázásnak fogják fel, de én szörnyen tanácstalan vagyok és a családom nem igen támogat egy pályaváltásban..szerintük majd megszokom (igazából nem érdekli őket, hogy mi van velem, csak az hogy legyen mivel dicsekedni az ismerősöknek). Volt más is ilyen helyzetben? Megtaláltátok végül a helyetetek? Vagy érezte már más is ennyire szörnyen magát, azért mert nem volt a számára megfelelő pályán? Köszi a normális válaszokat!!
2018. márc. 22. 22:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Hú ha már meg kell szoknod, az baj. Válts. A szüleid maradiak. Van valami amit szívesen csinálnál?
2018. márc. 22. 22:52
 2/4 anonim válasza:
Szerintem válts. Ne tedd tönkre magad,nem éri meg szerintem szenvedni.
2018. márc. 22. 23:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is válts. Pályaválasztási tanácsadó segíthet. Nem a szüleidnek kell élniük az életedet, hanem neked, szóval tied a felelősség, hogy olyasmivel foglalkozz, amiben meg tudod valósítani önmagadat.
2018. márc. 23. 08:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Nézz magadba és mielőbb találd meg azt, ami iránt elhivatottságot érzel és azt gondolod, hogy tudnád 40 éven át csinálni. Annak nincs értelme (és ráadásul tönkreteszi az egészséged), hogy minden reggel úgy mész be a munkahelyedre, hogy gyomorgörcsöd van és csak nyűgnek érzed a munkát. Nagyon hamar ki fogsz égni. Ne a szüleidre hallgass, hanem magadra.
2018. márc. 23. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!