Depressziósnak gondolom magam, hogyan mászhatok ki belőle?
https://www.youtube.com/watch?v=FxARZL59_HA
Ez talán segíthet. :)
Nem rég volt az életemben az az időszak mikor úgy éreztem nem bírom egyedül tovább. Úgy értem magányosnak és üresnek éreztem magam, elkezdtem nem foglalkozni a barátaimmal (de még időben észre vettem ,hogy ez így nem mehet tovább). Mindig volt hitem ,de ilyen ,amilyen most van még nem.
Elmentem egy lélekgyógyászhoz és erőt,energiát,hitet kaptam. Azt tudni kell ,hogy nagyon negatívan álltam az élethez ,mindenben a rosszat láttam,de mióta megtaláltam ezt az utat azóta még a legrosszabb helyzetből is próbálok pozitívan kikerülni. Mindennap hálát adni és szeretni önmagam ,mert ez a fontos. Még el kell érnem azt a szintet mikor teljesen elfogadom magam ,de ha efelé haladok menni fog és neked is.
Tényleg csak az a dolgod ,hogy próbálj meg pozitívan gondolkodni ,a negatívumokat csak egyszerűen törölni(tudom ez nehéz,de ha igazán hiszel menni fog.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!