Depressziósnak érzem magam. Mit tanácsoltok? Valakinek hasonló?
Akármit mondunk, úgysem fogod azt csinálni,neked kell elhatároznod magadat, hiába mondom, hogy dolgozz vagy sportolj, úgyis a gyakorikérdéseket és facet fogod nyomni, várod a sült galambot, hogy a szádba repüljön. Határozd el magad valóban,mert ez írásodból nem vehető ki az, hogy elhatároztad volna magad.
Ismerkedj. Legalább neten, abban mi tart vissza?
(Saját tapasztalat, velem is hasonló van/volt)
L
Kb ugyan ez van velem is ami a veled, csak én 24 éves vagyok.
Szerintem jobban is megvagyok zuhanva már ez miatt mint te. Én ismerkedek is közben emberekkel/lányokkal de az sem megy igazán, sőt igazából egy szar az egész életem így.
Egésznap én is csak itt rohadok a gép elött meg ilyesmi soha nem voltam ilyen, de megzuhatnam...lényegében elmentem egy orvoshoz aki felírt egy antidepresszánst jelenleg azt szedem..nem igazán érzem, hogy jobb lenne valamit kéne csinálnom , de nem tudom mit mármint az életemmel.
Semmi sikerélményem nincs semmiben..csak csúszok leljebb, de legalább már a szorongások megszűntek amióta elmentem oda.
Szerintem csak nem találod a helyed. Ha az orvos engedi akkor lassan ideje lenne dolgozni legalább egy gyárban vagy egy kávézóban. A fb értelmetlen, mert oda mindenki a legszebb énjét rakja ki. Ha nem ismerkedsz senkivel akkor ne várd, hogy rád találjon egy őszinte, szerethető lány, mert nem lehet a ház falai mögé vagy a fejedbe látni, hogy mire vágysz. A barátok általában csak szükségük vagy unalmuk esetén keresik az embert. Időnként én is érzek hasonlókat, de akkor változtatok azon, ami nem tetszik, hogy legyen valami életkedvem.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!