Más anyuka érzi magát hasonló okok miatt depressziósnak?
-család messze
-férj csak dolgozik
-barátoknak se híre/se hanva (próbálok barátkozni de vhogy nem sok anyuka van összejárós, eggyütt babázós hangulatban)
Egyszerűen csak egy háztartási robotgépnek érzem magam....
Imádom a gyerekeim de lehetőségem nincs arra hogy kicsit eljárjak...iszonyat hiányzik a felnőtt társaság :S
ööööö igen .
mamák messze és dolgoznak
férj 8-4 dolgozik
barátok vannak de gyerekes még alig van köztük.
+ O. V. is alámtesz mert menne bölcsibe a fiam de még két hetem van utánna leveszik a listáról. 3 hónapja keresek állást és semmit se találtam .
5 éve ülök itthon . a robotgép funkció féligazság néha rámjön a takaríthatnék de nem jellemző a tisztaságmánia. kosz nincs a rend meg viszonylagos.
recepciós kétgyerekes anyuka .
az én férjem már lassan csak altatásra esik haza :S
már úgy érzem ő sem társaság a hétköznapokban...segíteni pedig egyáltalán nem tud így....
Szia!
Igen, én ugyanebben a helyzetben vagyok, és ugyanígy érzem magam.Félek, hogy egyre közelebb járok a depreszzióhoz vezető úton.
Kedves anyukákkal szoktam beszélgetni játszótéren, itt-ott, de azért a távolságtartás megvan, közelebbi kapcsolatba nem lehet kerülni velük.Hát ez van a városban, ahol lakunk, lehet, hogy falun másabb...
Csak a gyerekeken nem szeretném éreztetni az én hangulatomat, és ez egyre nehezebb.Félek a téltől, ha kimozdulni is nehéz lesz itt benn a lakásban megőrülök:S
Elkezdtem azon agyalni, hogy mi lehet a megoldás, de egyelőre még nem találtam meg.Sokszor költöznék vissza faluba(onnan költöztünk a családtól messze városba), de ugye a férjem munkahelye itt marasztal.
Ha internet nem lenne, akkor nem is tudom mi lenne :)
"Ha internet nem lenne, akkor nem is tudom mi lenne :)"
meg a gyik és a fórum .. nos akkor már a zárt osztályon lennék.
kezet foghatunk .sajnos.
Én nem tudom mi lett velem de ma már 2. napja nagyon lehangolt vagyok....
tök elment az életkedvem is...közben még jókedvünek is kell lennem a gyerekek miatt....
valahogy úgy érzem változtatnom kell de nem tudom merre indúljak!
akivel össze barátkoztunk anyuka is csak heti 1 elkelommal ér rá max....
más nagyon nem barátkozik, meg sok gyerek nincs is erre
most egyenlőre fogom magam és lemegyek a gyerekekkel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!