Érezte magát más is már munkanélküliség és egyéb problémák miatt depressziósnak? Mit tettetek olyankor?
Figyelt kérdés
Tapasztalom,hogy ingerültebb vagyok.Felveszek dolgokat és ignorálom azokat az embereket akik azelőtt megbántottak.Ha valaki rosszul szól néha úgy érzem azonnal neki tudnék támadni.Volt már,hogy a folyamatos kérdezősködésre vissafeleltem.Az itthoni helyzet se jó.Ha belegondolok nincs olyan ember akire igazán lehet számítani, akit igaz barátnak tartanék.Ezt nem is igénylem.Ha saját csaladtagoktol se lehet semmire számítani akkor másoktól se lehet.Szeretnék kimenni ebből a helyzetből,de nem jönnek össze a dolgok most a munka téren sem más téren.Elakadásba érzem magam. Jótékonysági munkát is végzek,de az nem segít a helyzetemen,attól az amiben benne vagyok nem valtozik.2018. márc. 4. 14:42
1/6 anonim válasza:
Már évek óta. Igaz van munkám, még sem érzem hogy bármerre is haladnék az életben.
2/6 anonim válasza:
Igen, szerintem sokan. Engem pár hónap munkanélküliség is megviselt, nem igazán tudtam mit kezdeni magammal. Mármint azon kívül, hogy kerestem a lehetőségeket. Ráadásul barátaim se nagyon vannak, viszont család szempontjából szerencsés vagyok. Bármikor számíthatok rájuk, ha baj van.
3/6 anonim válasza:
Egyébként mást nem nagyon tehetsz, mint keresed a lehetőségeket. Most nem vagy jó passzban, de ha ez önsajnálatba fordul, eláshatod magad.
4/6 A kérdező kommentje:
Keresem,de úgy túnik hiába.Legrosszabb ez az elakadás.Önsajnálatba még nem vagyok.De a remény már néha úgy érzem elhagy,hogy jobbra fordul.
2018. márc. 6. 17:29
5/6 anonim válasza:
Hasonlóan szörnyen érzem én is magamat. Én sem számíthatok senkire már. Viszont én azért lettem munkanélküli mert nem bírtam már tovább az eddigi munkahelyemen. Igazából most mindent előröl kéne kezdenem, mivel közgazdasági diplomám van, ebben is dolgoztam eddig (4évet), de rájöttem hogy utálom ezt csinálni.
6/6 A kérdező kommentje:
Hasonló nálam is a helyzet,nem bírtam a volt munkahelyemen.Ott voltam 3 évet az utolsó félévben már a síró görcs kerülhetett amikor oda bekellett mennem.
2018. márc. 23. 07:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!