Megtennétek hogy elmondjátok a véleményeteket? Szerintetek mi is ez a helyzet?
"azon kívül hogy tudom, keressek munkát, mozduljak ki, meg ilyesmik.. mert ezt én is tudom."
Na ezenkívül jobbat senki sem fog tudni tanácsolni!
Én frankón ugyanebben a szituációban voltam/vagyok több mint 1 éve. Ha Te 1 hónap után így érzed magad, akkor gondold el mi lesz veled később... Nálam olyan 5-6. hónapnál volt egy olyan pont, hogy már mindegy volt miért csak lemenjek az utcára emberek közé... megölt teljesen a lakásba ülés. Jó, lehet hogy egy ideig kényelmes, de minél inkább hagyod ellustulni magadat, annál nehezebb lesz visszarázódni az életbe! Plusz a kapcsolatod is rámehet erre, mert senki nem szeretne együttélni egy besavanyodott nővel, akinek nincs semmi témája, nem tud miről mesélni, mert egész nap csak otthon ül. Hidd el, hamar eljön az idő amikor a párod sem fogja ezt szó nélkül hagyni!
Inkább tényleg gőz erővel keress melót, nyomtass pár önéletrajzot és menj el bevásárló központba, kisboltokba és add a kezükbe az eladóknak, vezetőknek, hogy Te munkát keresel. (még jobb ugye valahol ki van írva hogy felvesznek eladót)
belső duli fuli? van párod,eltart gyakorlatilag.
foglald el magad,de hasznosan,nézz tanfolyam után ha már munkád NINCS,szerintem túlságosan elvagy te kényszeredve hallod...
Kérdező: nekem sincs kereskedelmim és nem is volt. Vidéken élve találtam munkalehetőséget, úgy hogy napi 3 órát utaztam. Nem mondom, hogy mindenkinek ezt kell csinálnia, de aki dolgozni akar és valóban minden követ megmozgat érte, az el tud helyezkedni valahol. (Még ha nem is az álom munkahelyen)
Nem kell megsértődnöd itt ránk, mert hidd el fogsz kapni még hideget-meleget még az emberektől. Főleg olyanok fognak itélkezni, akik csak felszínesen látnak bele az életetekbe. Erre nagyon készülj fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!