Egy eleg erdekes psziches "problemam" van, tobbi lent (? )
Szoval az a helyzet hogy 19 eves vagyok es hajlamos vagyok felni (hulyen hangzik) kb barkitol...
Kicsit konkretabban:Pl az utcan megallit egy 12-13eves gyerek megkerdezni az idot,es egybol arra gondolok h balhezni akar(:D)
De volt olyan ,hogy egy 13 eves gyerek arcoskodott nekem neten es beparaztam attol ,hogy esetleg verekednem kell vele..a plusz poen az egeszben hogy fizikailag elegge egyben vagyok 6evig boxoltam +ugye idosebb is vagyok,szoval tudom ,hogy meg tudnam verni ha arrol lenne szo,megis neha para van bennem...
(Tudom hogy hulyen hangzik,de hat ez van :/)
Megint nem a kerdesre reagalsz :D
Szarvashiba?? Gyorsan irtam,elneztem ,ennyi...
Altanos iskola 2. Osztalya ota helyesiras versenyekre jartam ,mindig 2.,3.voltam...
Tudok irni,csak telefonrol nem szokott erdekelni..ugyhogy szerintem ez tul van targyalva.
Szia. Nem hangzik hülyén. Előttem is írták ez szerintem is szociális fóbia lehet. Nekem is ez a bajom, csak nekem már súlyosabb. Én boltba sem merek bemenni, idegenekkel is nagyon nehéz beszélnem és az új helyek is megrémisztenek. Beszélgess el egy pszichológussal.
17/l
köszi mindenkinek ,aki értelmes választ tudott adni:)
utolsó - igen ez már tényleg para :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!