Valamilyen pszichés problémám van?
Inkább vegyesen lehet testi és pszichés probléma. Valószínűleg rágörcsölsz a betegségedre, sokat parázol miatta, és ezért leszel rosszul végül. Jó lenne felkeresned egy orvost, majd akár egy pszichológust is. Egyébként meg annyit tudok tanácsolni, hogy nyugodj meg. Mindenhol kimehetsz, ha nagyon kell.
Nekem is volt más jellegű, de ugyanilyen elven "alapuló" problémám. Elmentem vele többféle vizsgálatra, soha semmit nem találtak. Azóta (2-3 éve) sokat változtattam az életmódomon, főleg a étkezési szokásaimon, lehet, hogy ez is segített. Egyébként meg próbáltam elterelni a figyelmemet a "betegségemről", nem foglalkozni vele, mondván egyik orvos sem talált semmit. Azóta a tünetek elég ritkán jelentkeznek, de eddig nem sikerült megfejtenem mi hozza ki.
Persze ezzel nem azt akarom ajánlani, hogy hagyd figyelmen kívül, első sorban mindenképp vizsgáltasd ki magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!