Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Valamilyen pszichés problémám...

Valamilyen pszichés problémám van?

Figyelt kérdés
mostanában elég gyakran van olyan, hogy rám jön ilyen rosszullét. De csak úgy hirtelen. elkezdek remegni, néha ráz a hideg, kicsit elgyengülök, szédülni kezdek, és a legrosszabb hogy olyan érzésem van, mintha pisilnem kellene. de ez akkor is, ha nem is iszom semmit. elkezdődik ez a rosszullét, érzem, hogy mennem kell pisilni, muszáj kimennem, mert ha nem, akkor ott esem össze. eddig nem volt ilyen bajom. már ott tartok ezzel, hogy egy mozi filmet nem tudok végig ülni, egy órás buszozást nem bírok ki, és egy tanórát sem mindig tudok végig ülni. akkor jelentkeznek, ha olyan helyen vagyok, ahol tudom, hogy nem szabad kimennem, vagy elmennem akkor amikor akarok. sokszor inkább nem is megyek sehova, vagy félek előre, mert tudom, úgy is rosszul leszek. voltam pszichológusnál, bár akkor ezek nem voltak ilyen gyakoriak és azt mondta, hogy ez elfojtott belső feszültség. mi a véleményetek? mit tegyek? ki tudna segíteni rajtam? kérlek, csak normális válaszokat írjatok! köszönöm szépen előre is!

2013. jún. 28. 00:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Azért mielőtt azt mondjuk, hogy belső feszültség, nem ártana egy labor és egy urológiai kivizsgálás is. Az megvolt?
2013. jún. 28. 08:33
 2/3 A kérdező kommentje:
labor az megvolt, mert van egy másik betegségem is, és nagyon sokat vesznek vért.. de az urológiai nem volt.
2013. jún. 28. 10:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Inkább vegyesen lehet testi és pszichés probléma. Valószínűleg rágörcsölsz a betegségedre, sokat parázol miatta, és ezért leszel rosszul végül. Jó lenne felkeresned egy orvost, majd akár egy pszichológust is. Egyébként meg annyit tudok tanácsolni, hogy nyugodj meg. Mindenhol kimehetsz, ha nagyon kell.

Nekem is volt más jellegű, de ugyanilyen elven "alapuló" problémám. Elmentem vele többféle vizsgálatra, soha semmit nem találtak. Azóta (2-3 éve) sokat változtattam az életmódomon, főleg a étkezési szokásaimon, lehet, hogy ez is segített. Egyébként meg próbáltam elterelni a figyelmemet a "betegségemről", nem foglalkozni vele, mondván egyik orvos sem talált semmit. Azóta a tünetek elég ritkán jelentkeznek, de eddig nem sikerült megfejtenem mi hozza ki.

Persze ezzel nem azt akarom ajánlani, hogy hagyd figyelmen kívül, első sorban mindenképp vizsgáltasd ki magad.

2013. jún. 28. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!