Depressziós vagyok. Mit tegyek?
Már 1 éve depressziós vagyok..
Vágdosom magam.
Tudom nem jó de megnyugtat.
A körülöttem lévök is kiutáltak.
Senki sem szeret
Még a szüleim se..
Mikor anyám meglátta a vágásokat csak anyit mondott hogy miért élek még?
És igaza van.. Miért kell élnem?
Nincs semmi értelme.
És én régen sose tudtam sirni.
Mostanába minden este álombasírom magam és szorongok.
Mit tegyek hogy jobb legyen minden?
Pszichologushoz nem akarok menni.. Már voltam.. De nem tudott segíteni.
:(
De igen, fel akarod hívni magadra a figyelmet. És azt szeretnéd, hogy törődjenek veled. Csak jó lenne ha tudatosulna benned végre. Anyád azért mondta amit mondott, mert megbukott mint anya, és fájdalmat okozol neki. És azt szeretné, hogy ne fájjon és mivel nem tudja megoldani a közöttetek lévő űrt, így jobb lenne ha már nem élnél, mert akkor nem fájna neki.
Egy depresszióst senki sem szeret. Egy ideig próbálják megmenteni de feladják, mert neki kell saját magát megmentenie. És ez így is van.
Biztosan nem utál mindenki. Lehet, hogy látják rajtad a depressziódat, és nem tudnak segíteni, inkább nem foglalkoznak vele. Nem szép dolog, de nem utálat.
Próbálj nem foglalkozni azzal, hogy ki mennyire szeret vagy utál. Koncentrálj magadra, arra, hogy meggyógyulj! Ha az előző pszichológus nem tudott segíteni, keress másikat. Egyedül nehéz ebből kilábalni. Nem szégyen segítséget kérni.
#12 teljesen igazadvan..
Egy depreszióst senki se szeret..
Csak abba nincs igazad hogy azért vagdosom magam hogy figyeljenek ram..
De nem azért csinalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!