Depressziós vagyok? Mit tegyek?
Már nagyon rég óta nem tudok aludni, mindig fent vagyok egy hajnali 2-3 ig, mert hiába megyek el aludni egy 10 kor, csak fetrengek az ágyba, és folyamatosan váltogatom a pózokat de semmi nem segít.
Úgy érzem semmi értelme az életemnek, egyedül a családom miatt nem lennék öngyilkos, nem szeretnék nekik fájdalmat okozni.
Az iskolában meg nem tudok figyelni sem mert van amikor olyan álmos vagyok, de mire hazaérek mindig elmúlik az álmosság.
mindig letört zenéket hallgatok, és minden éjjel sírok.
Nőknél sincsen szerencsém, akárhányszor próbálkoztam annyiszor kudarcot vallottam.
úgy érzem senki nem szeret, nincs olyan ember aki tényleg meghallgatna és figyelne rám, és törődne velem.
régen olvasni is szerettem, de most már mindenben elveszítettem a motivációt, tanulni se tanulok.
16/F
1- ne letört hanem vidám dalokat hallgass
2- ha a nők visszautasítanak, az nem kudarc, hanem megtapasztalás
3- értelmezd máshogy a dolgokat
4- ha nem érdekel semmi, akkor ülj le, és próbálj meg a semmire gondolni. Nem fog menni. De emelkedj felül a negatív gondolataidon, ne ragadj le náluk, hagyd őket elfolyni mint egy koszos patakot.
De ne csak ezért legyen önbizalmad. Le kell szarni mások negatív véleményét,megjegyzését.
Ha rosszat gondolnak,az nem a te bajod,hanem az övék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!