Magánpszichoterapeutám elbocsátott nem vállalja a kezelést. Ilyenkor mit tudok tenni?
Magánhoz járok már másfél éve és elbocsátott a rendeléséről. Először én akartam elmenni mert úgy éreztem nem használ. Azután erre megsértődött és azt mondta akkor menjek el megírta a jelentésemet amit viszek másik orvoshoz de ekkor meg bocsánatot kértem tőle és maradni szerettem volna. Ő meg azt mondta ne alkudozzak és ez nem játék. Mondom nem játszok szeretnék maradni de nem engedte. Annyi kedvezményt adott hogy három hónap múlva keressem ha szeretnék menni de előtte nem fogad mert manipuláltam stb :( :( :(
Ma meg teljesen rossz kedvem van hogy kidobtak és sírok egész éjszaka erről álmodtam és rossz a kedvem :(
Nyilván nem véletlenül döntöttél úgy hogy a problémáiddal orvoshoz fordulsz.
Na,most ennek okai lehettek a múltadból önmagadra vetített sebek miatt,kivéve ha nem értek megrázkódtató traumák és valóban csak manipulálni próbáltad/próbálod a helyzetet.
Egyszer ha már feltettél egy ilyen kérdést,akkor válaszold is meg önmagadtól.
"Szívem"
Ne haragudj, de boldog kapcsolatban élek, szerintem ezt hagyjuk meg másnak.
Nincs semmi közöm az életedhez, valóban, az viszont kicsit dühítő hogy az az orvos hány embert gyógyíthatott volna meg amíg rád pazarolta az idejét.
Hogy miért?
3-szor írtad ki kb ugyanazt a kérdést ide, nem azért mert megoldást kerestél, hanem visszaigazolást arra hogy szegény, körülmények áldozata vagy. Felőlem legyél, az én életem ígyis-úgyis marad a régi. Azzal hogy karácsonykor ráítál a pszichiáteredre semmi mást nem bizonyítasz. Oldja meg a párkapcsolati gondodat. Hogyan??? Neked kène felépíteni a saját megoldásaidat, a saját erősségeidre és gyengeségeidre figyelve. Neki az a dolga hogy ebben támogasson. De ilyen út nem volt, te vártad hogy majd ő csinálja. Várod most is. Ezért felesleges a terápia. Te rinyálni akarsz ès nem változni. Ahhoz minek szakember? Ne foglald a helyet mástól és még pénzed is marad. Talán pár hónap év múlva eljön az a pont amikor beismered hogy a hibát magadban kell keresned.
"Annyi kedvezményt adott hogy három hónap múlva keressem ha szeretnék menni de előtte nem fogad mert manipuláltam stb :( :( :( "
Írtál neki?Most már esélyed sincs,hogy visszakerülj hozzá!Megmondta,hogy 3 hónapig ne keresd!
Ha tudja (és tudja) hogy neked havonta gyógyszert kell felírni,és nem mondta meg,hova fordulj,nem is érdemli meg,hogy bármikor megkeresd.
35-ös
Talán annyit feltètelezett az az orvos hogy miután megírta a zárót van annyi esze hogy elvigye a területileg illetékes gondozóba ha kell a gyógyszere.
Bár egyetértek veled abban hogy ebben valószínűleg tévedett, viszont akkor a kérdezőnek minimum egy gondnokra lenne szüksége.
Egyébként abban is egyetértek hogy az orvos nem érdemli meg hogy keresse, ebben az esetben ő lenne a világ legszerencsésebb embere.
Ki tűri hogy karácsonykor zaklassák, mi több követelőzve fenyegessék?
Az is biztos hogy nyugodtan alszik és pont leszarja. A záró megírása után elengedte a történetet. Ha erre nem lenne képes akkor ő lenne a beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!