Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Magánpszichoterapeutám elbocsá...

Magánpszichoterapeutám elbocsátott nem vállalja a kezelést. Ilyenkor mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Magánhoz járok már másfél éve és elbocsátott a rendeléséről. Először én akartam elmenni mert úgy éreztem nem használ. Azután erre megsértődött és azt mondta akkor menjek el megírta a jelentésemet amit viszek másik orvoshoz de ekkor meg bocsánatot kértem tőle és maradni szerettem volna. Ő meg azt mondta ne alkudozzak és ez nem játék. Mondom nem játszok szeretnék maradni de nem engedte. Annyi kedvezményt adott hogy három hónap múlva keressem ha szeretnék menni de előtte nem fogad mert manipuláltam stb :( :( :(

Ma meg teljesen rossz kedvem van hogy kidobtak és sírok egész éjszaka erről álmodtam és rossz a kedvem :(

#pszichológus #elbocsátáts
2018. jan. 5. 17:14
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
Egyszer azt írod, hogy ott akartad hagyni, mert úgy érezted, hogy nem használ. Aztán meg azt írod, hogy mégis maradni akartál, hiszen azt érezted, hogy sokat használ. Most akkor melyik az igaz? Itt ebben a szituációban te voltál a hunyó, szóval nem csoda, hogy a szakembernek elege lett belőled. Ne szórakozzál vele.
2018. jan. 6. 11:36
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem korrekt volt-a te döntésed,többször megerősítetted

Írtál neki karácsonykor-ha nem válaszol 24 órán belül,otthagyod.

késve válaszolt-erre is azt válaszoltad,te,szavatartó ember vagy,csak a zárójelentésért mész el.

Ne csodálkozz,hogy nem marasztal...és nem ő sértődött meg,te kérted írásban (bemásoltad),hogy csak a papírért és a gyógyszerért fogsz menni.

Gondolom,olyan kliensekkel szeret dolgozni,aki tartja a kereteket,elvégzi a feladatot,amit megbeszéltek.

Ő is elvégezte(a feladatot te adtad-írásban):záró és gyógyszer.

2018. jan. 6. 12:08
 13/39 A kérdező kommentje:
Utolsó! Igen ez így van. Csak ha bocsánatot kértem nem értem miért nem engedte hogy maradjak :(
2018. jan. 6. 13:18
 14/39 anonim ***** válasza:

El akart szakadni,sikerült is neki.

"Magánpszichoterapeutám"= Ezt te most vagy úgy képzelheted el hogy a tiéd,mint valami érzelmi kapocs,kóros támasz vagy egyszerűen.

Az egészet neked kell eldöntened de lehet csak egyszerű manipulációról van szó valóban.

2018. jan. 6. 13:39
 15/39 anonim ***** válasza:

Próbáld meg 3 hónap múlva,addig ne zaklasd!

Talán így eléred a tiszta lapot...azzal,hogy emlékezteted,hogy már csak 88--87---86---...nap és mehetek,azt éred el,hogy akkor sem fog újra vállalni.

Ahogy az előző kérdéseidet olvastam,nyáron sokallottad a szabadságán töltött idejét,karácsonykor is.

Ez legyen a próba:3 hónapig semmi-telefon,SMS,személyes keresés ne legyen!

2018. jan. 6. 16:19
 16/39 anonim ***** válasza:
Neked valami olyasmire lenne szükséged amit csak egyszer kell használni és azonnal hat.
2018. jan. 6. 19:21
 17/39 anonim ***** válasza:

Sajnos az van amit leírtak már mások.

Ha valaki tud annak eredménye látszik már rövid távon is.

Másfél év sok idő! Ha nem tudott eredményt felmutatni akkor keress másikat!

Te viszont feldobtad neki a labdát, ő meg lecsapta.

így nem kellett elismernie, hogy nem ért el eredményt másfél év alatt! Gerinctelen de tipikus!

2018. jan. 6. 22:28
 18/39 anonim ***** válasza:
Egyébként mi a problémád ha nem titok?
2018. jan. 6. 22:28
 19/39 A kérdező kommentje:
16# Az mi hogy csak egyszer kell használni és azonnal hat?
2018. jan. 7. 11:26
 20/39 A kérdező kommentje:
15# nem szeretnék visszamenni mert a rossz tulajdonsagaimat nem változtatta meg nincs javulás semennyi! Egyedül a hangulatingadozasaim jöttek helyre de a gyogyszertõl nem doktoromtol!
2018. jan. 7. 11:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!