Magánpszichoterapeutám elbocsátott nem vállalja a kezelést. Ilyenkor mit tudok tenni?
Magánhoz járok már másfél éve és elbocsátott a rendeléséről. Először én akartam elmenni mert úgy éreztem nem használ. Azután erre megsértődött és azt mondta akkor menjek el megírta a jelentésemet amit viszek másik orvoshoz de ekkor meg bocsánatot kértem tőle és maradni szerettem volna. Ő meg azt mondta ne alkudozzak és ez nem játék. Mondom nem játszok szeretnék maradni de nem engedte. Annyi kedvezményt adott hogy három hónap múlva keressem ha szeretnék menni de előtte nem fogad mert manipuláltam stb :( :( :(
Ma meg teljesen rossz kedvem van hogy kidobtak és sírok egész éjszaka erről álmodtam és rossz a kedvem :(
18# szemelyisegzavar a diagnózis de el se magyarázta mit jelent igaz nem kérdeztem! De ez ahogy olvastam szinte mindenkinek van rossz tulajdonságokat jelent!
Azt írta meg hogy kifejezett szeretetigeny, empátia hiánya, buntudatra szeretet kifejezésére képtelenség, szív beilleszkedés nehézség, depressziós betétek mellett időnkénti felhangoltsag, anxietas, meg meg sok mindent :(
15 válaszoló vagyok (20.-nál válaszoltál nekem)
A legjobb tényleg,ha nem mész vissza!
Helyes a "nem akarok visszamenni",de akkor ne ábrándozz arról (és ne alkudozz vele) hogy két hét múlva szeretnél visszamenni.
Kitartok a véleményem mellett,hogy korrekt volt.
23# Köszi a gyors segítőkész és kedves választ!
Meg csak annyi a gondom hogy ha elfogy a gyógyszer mit csináljak? Azt mondjam neki h csak orvosi konzultációt akarok ami 15-20 perc?
Előző vagyok:
A papírjával bemész a területi (kerületi) pszichiátriára,ott tuti felírják a gyógyszert.Esetleg pszichológus is van,bár a TB-s szakemberek nem tudom mennyire elérhetőek-szerintem nem sokat érnek(talán szerencséd lesz)
Közben kereshetsz mást.Nem kell a pszichiáter-terapeutában gondolkodni,gyógyszert felírni az "állami" is tud,egy jó terapeuta viszont kell-és ezt érdemes megfizetni.
Előző válasz azt hiszem mindent elárult.
Illetve még ha maga a terápián történő beszélgetések 'rosszul jöttek le nekem' attól az még én vagyok,elismerem a hibáimat és nem unaloműzés céljából irkálok ki a gyakori kérdések oldalára a válaszra újabb választ és kérdést figyelem-szeretet hiány betöltésének céljából.
Kell még ide bármi válasz is kedves vagy kedvetlen kérdező?
"A terápiával bármit elèrni akkor lehet ha a kliens együtműködő."
Maximálisan együttműködőnek tartom magam!
"Elfogadhatatlan számára hogy ő hibázott, hogy hárítja a felelősséget. Itt nem a karâcsonykor küldött üzenet időpontja hanem annak tartalma a lényeg."
Szívem nem gondolod hogy problémák miatt járok esetleg orvoshoz és nem jókedvemből? Ha nem vállalom a felelősséget akkor annak oka van és a pszichológusom dolga ezt megjavítania bennem. Én tudom mikor hibázok és bánom azt. A tartalom meggondolatlanságból fakadt senki se tökéletes -.-
" Teljesen felesleges ezzel a hozzáállással terápiát kezdened, vagy ezt folytatnod."
Semmi közöd az életemhez
Ha már semmi köze az életedhez,akkor itt pont.
Egyébként a 'másfél éve' előtti eseményeket nem ismerjük mint kedvetlen válaszolók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!