Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elvesztem a hitemet, hogy...

Elvesztem a hitemet, hogy valaha ki tudok jönni a szorongásos bajomból. Tippek?

Figyelt kérdés

Annyira lelomboz, amikor olvasom, hogy mások már évek óta szenvednek a szorongástól és nem tudnak kijönni belőle.

Egyáltalán ebből tényleg van kiút? Mi van ha én se jövök ki belőle évek múltán?

Nagyon lerontja az életminőségemet sajnos...

18/F

2017. dec. 30. 18:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én kijöttem belőle majd vissza estem. Így már tudom, hogy van kiút, csak nehéz.

Minden az önbizalmon múlik. Vagy van, vagy nincs. Azt nem lehet tetetni.

Én kövér voltam és rossz jegyeim voltak, de ez mind megváltozott amikor 30kgot fogytam és elkezdtem izmot építeni és közben egész jó tanuló lettem. 16 évesen leraktam egy angol C1 vizsgát, matek faktos lettem és elkezdtem programozni.

Akkor tudtam, hogy az átlagnál jobb formában voltam, jobb jegyeim voltak és nagyobb törekvéseim .... így megnőtt az önbizalmam ezzel együtt, már egyátalán nem szorogtam. Vagyis csak kicsit, de óriási haladás volt.

Most kicsit vissza estem, mert újból kicsi az önbizalmam. Nem megyek bele, hogy mért, mert akkor túl hosszú lenne a kommentem :D ... de a lényeg, hogy ahogy kényelmesen érzed magadat a testedben és kicsit a többiek fölött állónak már nem fogsz azon gondolkozni, hogy mit gondolnak rólad és nem fogsz félni a tömegekben stb....

2017. dec. 31. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!