Lesz még valaha normális életem? Nincs már életcélom, lenne épp csak mind olyan megvalósíthatatlan tűnik, nem látom a kiútat. Nem tudom mit tehetnék?
Nekem fiatalon tönkrement az életem, és én is az öngyilkosságon gondolkoztam. Aztán elmentem egy pünkösdi közösségbe, pontosabban a Hit Gyülekezetébe, és egyik Istentisztelet végén előre hívták azokat, akik be akarják hívni Jézust az ő életükbe. Előre mentem, és még aznap egy hatalmas természetfölötti változás történt az életemben. Megszabadultam a depressziótól, függőségektől, és még nagyon sok problémából, és helyre álltak az emberi kapcsolataim. Ez nem egy vallás, hanem valósóság. Vannak természetfölötti gyógyulások is, olyat is hallottam, hogy valakinek akinek szintén hasonló problémája volt mint neked, sikerült teherbe esnie. Ismerek olyan embereket is akiknek papírjuk van arról, hogy gyógyíthatatlan betegségük van, mégis meggyógyultak, és az orvosok sem tudnak mit mondani, csak azt, hogy ilyet még nem láttak.
Adj egy esélyt te is, nem fogod megbánni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!