Elvesztem a hitemet, hogy valaha ki tudok jönni a szorongásos bajomból. Tippek?
Annyira lelomboz, amikor olvasom, hogy mások már évek óta szenvednek a szorongástól és nem tudnak kijönni belőle.
Egyáltalán ebből tényleg van kiút? Mi van ha én se jövök ki belőle évek múltán?
Nagyon lerontja az életminőségemet sajnos...
18/F
Én kijöttem belőle. Évek után, de legalább nem cs.szett el még több évet ez a f.s.
Mitől szorongsz? Én az emberektől szorongtam anno, szoc fóbiám volt. De rájöttem, hogy a többi ember sem annyira más, mint én, nekik is vannak félelmeik és gyengeségeik, és tényleg nem kell azzal foglalkozni, hogy ki mit gondol rólam.
Ne aggódj, vannak sorstársaid, és akár napi egy kis pozitív gondolat is segít... :)
20/L
Egy év szorongásból másztam ki nemrég, pszichológus segítségével. Próbálj meg a jelenben élni a jövő helyett, mert ezért szorongsz. Nekem a stresszoldó színező vált be, és az, hogy értelmet adtam az életemnek, vannak céljaim, amiket szeretnék megvalósítani. És az, hogy rájöttem, felesleges olyan dolgokkal foglalkozni, amik nem tesznek jót, meg kell próbálni elengedni minden felesleges stresszt, mert csak árt, nem visz előrébb.
Annál nincs rosszabb, amikor úgy kelsz fel minden nap, hogy gyomorgörcsöd van. Mindenen túl tudod tenni magad, újra és újra, csak a szorongás okával kell szembenézni és szép fokozatosan megoldani. Kitartást! :)
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!