Nem tudom mit tehetnék. Segitség?
Sziasztok!
Nem tudom hogy gyerekként mit tehetnék (16 vagyok) de számitok némi segitségre.Mamám nemrég halt meg.Mivel anyámnak az anyja volt nagyon meg viselte.És ahogy látom anyumnak a le lassúlt viselkedését,kedvtelenségét és makacsságát nagyon azt gondolom hogy depresziós.Nincsenek jelek arra hogy öngyilkos akarna lenni de nagyon el taszit mindenkit magátol de én vagyok az eggyetlen aki még mindig ott van mellette és próbálom segiteni de minding ellenkezik.Például ha sokáig kint űl a konyhába és hívnám a szobába hogy pihenjen.Nem.Nem akar pihenni.Sokat cigizik és kávézik.És a legrosszabb hogy akármijen picit is szomorú vagy ideges meg növeli a gyógyszereinek a dózisát (pánikbetegségre kapott valamilyen gyógyszert és még valami altatója is van).Nagyon féltem és nem tudom mit tehetnék.
A válaszokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!