Pajzsmirigy alulműködésem van, és most kezdtem el rá szedni napi 50mg L-Thyroxin tablettát. Akinek hasonló a baja és ezt a gyógyszert szedi: - nektek mikor kezdett javulni az állapototok? - fogyás kezdődött-e (ha igen, mikor)
újra a peacemaker:
a tsh-m oké, az atpo-m 808, ami horror, mert 55-60 körül van a normáltartomány teteje. volt már ilyen, akkor 1400 körül volt, utána sokat romlott a tsh-m is.
mivel a tsh-m jelenleg normális, nem változtattak a gyógyszerezésen. a doki annyit mondott még korábban, hogy ha majd megjönnek a leletek, elmond mindent. hát, a nagy fenét, semmit nem mondott, csak annyit, hogy a gyulladás beindult, amit előre is tudtunk, hogy be fog indulni, és ne aggódjak, évtizedek kérdése, mire teljesen elpusztul a pajzsmirigyszövet. hát, köszi!
annyit mondott még, hogy egyesek ajánlják a bioszelént, de hogy ő semmi hasznát nem látja. szedhetem, ha jólesik, de ő nem nagyon hisz benne.
ezt kaptam útravalónak, kontroll 3 hónap múlva.
az izotópos vizsgálaton a pajzsmirigyem nem vette fel az izotópot, úgyhogy semmi nem látszik a képen.
más, székrekedés: bocsánat, hogy mindig előhozom, de azt érzem, végre beszélhetek valakikkel a problémámról, akik meg is értik!
én ugye, cukorbeteg vagyok. egészségesen táplálkozom. minden nap eszem zöldséget, gyümölcsöt, vedelem a folyadékot, tehát sokmindent megteszek a belső dolgokért.
mégis, azt tapasztalom, hogy ha sikerül is elmenni minden nap vécére, akkor is tök kemény. ez azt jelenti, meg tapasztaltam is, hogy legalább 3 nap kell neki, míg fentről eljut lentre (asszem, ezt hívják tranzitidőnek). tehát akármit is csinálok, még ha látszólag nincs is székrekedés, hiszen minden nap kimegek, akkor is besűrűsödött kemény dolog a produktum. emiatt gyakran fáj a hasam, nyomásra nagyon érzékeny, gyulladtnak érzem a beleket.
ti ilyet nem tapasztaltatok?
.
régen nagyon sok hajam kihullott, főleg fejtetőn. amikor kiderült, hogy PM-em van, elkezdtem sportolni, plusz akkor derült ki a diabetes. lehet, hogy ez az egész életmódváltás is segített, de elkezdett visszanőni a hajam. az usziban vettem észre, hogy elöl, a homlokomon újra rengeteg a babahaj.
és még egy: én csak a menzesz 1-2. napjában valamikor zokogok. egyszerűen csak rám jön egy bőgési roham, és utána vége.
más érzelmi hullámot nem tapasztaltam.
inkább mogorva lettem, hirtelen felkapom a vizet, türelmetlen vagyok, másokra förmedek. de ez lehet, hogy a munkahelyem miatt van.
Szia, fel a fejjel, tudom hogy most nem örülsz annyira az eredményeidnek, de konzultálj más dokikkal is ha lehet! Ne add fel, és főleg ne hagyd magad!
Ittam egy időben a Colonix-termékcsalád korpáját és nekem nagyon sokat használt (akkor még nem szedtem a Thyroxint).
Kipucol belülről, sokszor mentem WC-re és lement a puffadás a hasamról. Gondolkodom rajta hogy megint megcsinálok egy kúrát, érdemes. Nem olcsó termék, de nagyon hatásos!
A természetes termékek segíthetnek ha nem tudnál elmenni : herbáriumban kell kérni teát, vagy valami ilyesmit. Én vettem növényi emésztésfokozót, és használt. A lényeg hogy ne használd mindig, mert könnyű hozzászokni a külső segítséghez és amikor tényleg kelleni fog, nem biztos hogy használni fog : szóval mértékkel! Fel a fejjel!
köszönöm, aranyos vagy :)
a colonixot megnézem, nem hallottam még róla!
Sziasztok!
Nekem a mostani laborom 7,25-öt mutatott és 125-öt szedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!