Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mennyire hígult fel a pszichos...

Mennyire hígult fel a pszichoszakma?

Figyelt kérdés

Úgy értem divatszakma lett és amit felkapnak az fel is hígul és romlik a minőségé.

Több helyről is hallottam,hogy nagyon sok művelője nincs megfelelő magasságokban ahhoz,hogy segítsen.

Az állami ellátásban nincs idő az emberre.

A magánterápián lehúzzák a pénzt az emberekről,de igazán ott sem segítenek.

ellentmondásos,hogy az a pszichológus,pszichiáter aki állami ellátásban nem tud segíteni magánrendelésen már igen.... szándékosan terelik az embereket a zsebük felé?

Biztos vannak akik tudnak segíteni, de elképzelhető,hogy sok szakmabeli már nem tud csak egyszerűen megélhetésből választja ezt a szakmát?

2017. dec. 11. 10:23
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

Én is mennék egyetemre,de butának tartom magam.

Én nem kaptam jó kérdéseket sőt néha kérdéseket sem csak meghallgattak és ennyi.

Sőt kb 15 találkozó után sem kaptam semmi használhatót.

Pl, hogy mitől lettem olyan amilyen, mi okozhatja problémát,hogy lehet kimászni belőle,praktikák,technikák elsajátítása, más szemlélet mód,világlátás. Semmit nem kaptam tőlük és fura módon itt engem hibáztatnak.

2018. jan. 2. 14:18
 32/33 anonim ***** válasza:
75%

30-as vagyok

Én is mennék egyetemre,de butának tartom magam.

Na, ez legyen az első, amit idén elfelejtesz. Nincs olyan, hogy buta valaki, ha van akaratereje, szorgalma és kitartása. Ha van valami, ami érdekel, akkor küzdj érte. Tanulj mindent, amire szükséged van, és menni fog. Minden hozzáállás kérdése, ne add fel.

2018. jan. 2. 15:51
 33/33 A kérdező kommentje:

Szia 30-as

Részben ezért is mentem pszichológushoz,de nem segítettek és ha ilyet mondok én vagyok a hibás.

Nem tudok változtatni ezen a rögeszmén,hogy buta vagyok.

Nincs akaraterőm és kitartásom.

Nincsenek birtiokmban azok a képességek,hogy elvégezzem.

Látom,hogy nálam okosabb,szorgalmasabb,kitartóbb,akaraterősebb emberek mennyit tudnak szenvedni.

Akkor nekem esélyem sincs. Különben is csak levelezőre mehetnék .

Mellette dolgozni kellene,de munkát sem tudok keresni annyira nem értek semmihez.

A pszichológusok ezzel sem foglalkoztak.

Nagyon szeretném kipróbálni, hogy milyen lehet külföldön élni. Ha elmennék akkor ugye még biztosabb,hogy egyetemre nem mennék.

Iszonyatosan zavar és életem egyik nagy törése, hogy buta vagyok a felsőoktatáshoz.

Kértem segítséget,hogy ezt fel tudjam dolgozni.

Nem kaptam.

De még mindig ott a kérdés,hogy miért nem dolgoznak?

Volt akinek anonim írtam egy levelet és rögtön felvetette a kognitív terápia ötletét.

Miért én vagyok a hibás ha azok a "szakemberek" akinél jártam ezt 2-4-10-15 alaklom után sem tették?

Kihasználtak és lehúztak sok ezer forinttal amiért cserébe semmit nem kaptam.

2018. jan. 3. 10:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!