Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Öngyilkos gondolatok, nem...

Öngyilkos gondolatok, nem tudom kihez fordulhatok?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben egyre jobban foglalkozom az öngyilkosság gondolatával, eljutottam egy olyan szintre, hogy már semminek nem tudok örülni és teljesen reményvesztett vagyok a jövőt illetően is. Úgy érzem vágányra futottam az élet minden területén. Borzasztóan magányos vagyok, nincsenek barátaim, nincsen állásom és műteni kell mind a két térdemet.

2017. nov. 21. 22:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Kint a nevem. Zaklatott egy életem volt ifjúkoromban-nem magam miatt, Anyám késsel üldözött, ha berúgott. Én nem szégyelltem pszichológushoz- pszichiáterhez fordulni, mikor kiszabadultam a lehúzó környezetemből.Viszonylag értelmes életet élek. Értem ezt, hogy van családom, de nem szívesen megyek haza, aki nyakam akarta elvágni.
2017. nov. 21. 22:46
 12/16 anonim ***** válasza:
Sok rosszon átmentem. Amíg élsz, jobbra fordíthatod az életed. Ha megfutamodsz, semmi esélyed nincs. Kérlek, ne csinálj hülyeséget! Minden rossz helyzetből van kiút, és nem kliséket mondok, vagyunk páran, kik kijöttünk ebből.
2017. nov. 21. 22:59
 13/16 A kérdező kommentje:
Kedves Kutyafülét és többiek! Köszönöm szépen, hogy írtatok, most már fáradt vagyok írni, de holnap válaszolok! Jó éjt mindenkinek!
2017. nov. 21. 23:10
 14/16 anonim ***** válasza:
#9 Nekem is segítenél akkor légyszi írj privit. De ha pszichológust tanácsolsz, akkor ne.
2017. nov. 22. 09:30
 15/16 anonim ***** válasza:

Vagy nem találtál még jót hogy ezt írod, vagy nem is hiszel benne hogy segít.

Ez teljes mértékben így van. Egy jó szakemberre volt szükségem, hogy több mindent fel tudjak dolgozni és hittem abban, hogy a segítségével újra jól érzem majd magam. 2,5 hónap alatt rendbejöttem és már bizakodva tekintek a jövő felé, mert értelmet adtam az életemnek. Célok nélkül tényleg nem élet az élet.

2017. nov. 22. 15:44
 16/16 anonim válasza:
Ebbe a cipőbe sokan vanak is meg voltak is!Őnmagába érezheted et az életbe mert a földi let igy Isten nélkül értelmetlen is !De visszatalálhatsz hozzá Jézsu Krisztuso keresztül ő az igaz élet teljesen ki tud hozni minden depresszioból és reményt tud adni neked meg örök életet ha befogadod a szivedbe !Öngyilkosság elev rossz a legrosszabb amit tehetsz !Semmit nem old meg csak még nagyobbakat idéz elő!Fordulhatsz még psziologushoz is de elsősorban Jézust és a szerettét ajánlom valóságos és a lélek és a testlegjobb gyógyszere!
2017. dec. 25. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!