Kihez fordulhatok és hogyan?
Sziasztok! Tanácstalan vagyok. Több éve depresszióval küszködöm, de eddig úgy voltam vele, hogy majd elmúlik, de sajnos nem múlt el. Motiválatlan vagyok, nincs kedvem semmihez, általában a sírás szélén vagyok, úgy érzem, hogy valami belülről felőröl, és ezek miatt alig tudok koncentrálni. Vidékről származom, de jelenleg Budapesten élek (és itt nincs bejelentett lakcímem) és egyetemista vagyok.
Nem tudom hogy kihez fordulhatnék, és, hogy hol kellene elkezdenem. Sajnos egyáltalán nincs pénzem magánpszichológusra, ezért reménykedtem benne, hogy majd elmúlik...
Köszönöm előre is a válaszokat!
F/18
ha magatol elmulna akkor mar reg elmult volna
sajnos a mentalis betegsegek nem olyanok, mint egy megfazas, hogy ha nem kezeled de az immunrendszered eros, akkor elobb utobb kigyogyulsz belole
a mentalis/lelki dolgokat ha nem tudod egyedul megoldani, akkor mindenkepp szakember segitseget kell kerni
kihez fordulhatsz?
peldaul egy pszichologushoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!