2 éve nem volt barátnőm, és ez a hiány már nemcsak lelki, hanem testi tüneteket is generál. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Az a helyzet, hogy már 2 éve nem volt barátnőm. Folyamatosan próbálkozom, de valamin mindig elcsúszik a dolog.
Az a gond, hogy most már nagyon görcsössé vált a dolog, mert baromi nagy szeretethiányom van. Esküszöm, hogy egy ölelés is baromi sokat segítene. És ami még rosszabb, hogy amikor erre gondolok, akkor ilyen fájó érzés van az egész mellkasomban, gyomromban is, illetve nehezen kapok levegőt... :/
Hogyan tudnám ezt az érzést kikerülni, amíg találok valakit?
2017. nov. 19. 18:02
1/3 anonim válasza:
Szia, nekem is már 2 éve nincs barátnőm, de ellenben veled, nekem nincsenek ilyen "tüneteim". Ott kezdődik a baj, hogy görcsösen akarod, ez fel is tűnik a lányoknak és lehet ez az az ok ami miatt elutasítanak. Eleinte nekem is nagyon szeretethiányom volt, de idővel teljesen megszűnt és az egésznek az a titka, hogy kösd le magad valamivel. Mászkálj haverokkal a városban, kocsmázzatok, esetleg kockulj, tökmindegy mit, csak kösd le magad.
2/3 anonim válasza:
Én is ugyanígy voltam ameddig nem volt barátnőm, és bizony én semmi alternatívát nem találtam hogy megoldódjon a bajom. Egyedül az segített valamit hogy elkezdtem egy hobbit, és elkezdtem sportolni, plusz néha napján plusz munkákat vállaltam, ezzel legalább tereltem a gondolataimat és annyiból volt jó hogy nem görcsöltem rá annyira a dolgokra ha kilátásba került valami ismerkedési lehetőség egy lánnyal.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Igyekszem folyamatosan lekötni magam. Sokat tanulok, hétvégenként mindig van valamilyen programom... Ekkor sikerül erre nem gondolni, de amikor éppen nem csinálok semmit, akkor előjön...
2017. nov. 19. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!