Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Önbizalom hiány ellen mit...

Önbizalom hiány ellen mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Egy olyan gondom van ami most jött elő soha életemben nem volt hasonló gondom, hogy van egy barátnőm akivel többnyire jól meg vagyunk már 8 hónapja és kisebb viták voltak de nem olyan régóta azt érzem, hogy nem vagyok neki eléggé jó tehát semmiben ha beszélnk untatom ha neten beszélek vele akkor is és ezt mondtam is neki de azt mondta , hogy ez nem igaz de én még is úgy érzem de nem akarok ilyen miatt eltávoldni tőle esetleg valakinek valami ötlet, hogy mit csináljak ?

2017. márc. 22. 18:17
 1/2 anonim válasza:
Ha nincs önbizalmad nem ismered magadat. Ismerd meg magadat úgy, hogy szépen lemész alfába és elgondolkozol mit tudsz és mit nem. Tudsz e beszélgetni társaságban, vagy képes vagy e segítséget kérni a barátnődtöl. Ha megvannak azok amiket tudsz és amiket nem megismered magadat. Olyan mintha barátkoznál valakivel és megismersz benne mindent.
2017. márc. 23. 23:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ igazából tök logikusan hangzik amit írtál de fogalmam sincsen ezt hogy kéne csinálnom
2017. márc. 28. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!