Szexuálisan megalázott az exem már fél éve, mit tegyek, hogy feldolgozzam és tovább lépjek?
Figyelt kérdés
Nem tudok senkivel sem szexuális kapcsolatot kezdeni azóta, elöttem van minden mozzanat,amit akkor tett és én tehetetlen voltam...lelkileg széttört, önbizalmam nulla. mi lett velem??#alkohol #szex #szexualitás #feldolgozás #sérülés #önbizalom #tehetetlenség #agresszió #hiány #megalázás
2017. aug. 31. 23:28
2/5 A kérdező kommentje:
24/lány.nem szoktam inni alkoholt,csak keveset. mégis lagzin úgy sűlt el, hogy beszélgetések közbe sok korty lett, mire hazaértünk kiütött. fizikailag teljesen tehetetlen voltam, észben ott voltam. megmocskolt szavakkal, agresszívitásával, azt csinálta ,amit nem akartam.
2017. aug. 31. 23:48
3/5 anonim válasza:
Szerintem keress fel szakembert(pszichológus/pszichiáter). Egyáltalán nem ciki, segíteni fog.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!