Melyek azok az antidepresszánsok amelyik nem lassít, hanem inkább pörget?
4-es válaszoló: Azért, mert valaki nem csak azért szed antidepresszánst, mert "hülye gondolatai vannak".
Jobb ha tudod, hogy a depressziót okozhatja az is, hogy az agyban lecsökken a szerotonin szint amit ezekkel a gyógyszerekkel lehet helyreállítani.
Ráadásul sokszor veszélyesebb ha valaki gyógyszer nélkül marad, mintha szedi.
7-es válaszoló. Egyetértek veled, ez mind igaz, de:
Ha mindent megteszel azért hogy jobb legyen, és azt érzed hogy elakadtál és szenvedsz te mit tennél? (nyitott vagyok gyógyszer nélküli alternatívára)
A meditáció egy tök jó dolog de van aki képtelen kikapcsolni a "hülye gondolatait"
Mi van azokkal az emberekkel akinek gondja van a szerotonin termeléssel?-hiába él aktív életet.
Mint mondtam én sem értek egyet azokkal akik évekig ezt szedik és otthon a kanapén várják a csodát. Én aktív életet élek, boldog kapcsolatban, van munkám, sportolok, járok pszichológushoz... ennek ellenére elakadtam.
A "hülye gondolatok" dolgot sem értem teljesen. Azért nem mindegy, hogy valaki sajnâltatja magát, vagy olyan szorongással, feszültséggel küzd hogy gátolják a mindennapjaiban. Az mit csináljon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!